Tappava huumeidenkäyttö trendi kengissä – muotitiedosto

Emme oikein ymmärrä, mikä oli käynnissä, kun tarina ilmestyi paikallisissa TV-uutissamme, että koululaiset oli tapettu kenkiä varten. Michael Thomas oli 15 ja hänen avojaloin ja kuristunut ruumiinsa löytyi metsän lähellä hänen lukiota, ei kaukana kotomme. Tämä on lähiöissä Washington DC, murhan pääkaupunki, jossa me keskimäärin 10 kuolemaa Unibet viikossa, vielä yksi kuolema tuskin rekisteröity…paitsi yksityiskohdista siitä, että hän oli paljain jaloin. Ja paikalliselle reportterille antamassaan kommentissa hänen perheensä sanoi jotain siitä, että ihmiset ovat kateita uusista kengistä.

Pojan makuuhuoneessa poliisi löysi tyhjästä kenkälaatikosta parille Air Jordansille, muodikkaalle Kengät hyväksyivät jatkuvasti TV-mainoksissa Unibet mobiili vedonlyönti bonukset koripallo tähti Michael Jordan.Ne maksoivat 115,50 dollarin parin kenkälaatikon sisällä olevan myyntitodistuksen mukaan, jonka murhaama poika pitää eräänlaisessa pyhäkössä huoneessaan. Tämä on noin 70 puntaa pariskunnalle.

Saman koripallon jäsenen iskemies on syytetty murhasta, ja yhtäkkiä uudenlainen jalka fetishismi on puhjennut Yhdysvaltojen kautta. rikostilastoja. Atlantassa poliisi on Unibet kirjoittanut tänä vuonna yli 50 mummonia, joissa uhrit on vapautettu jalkineistaan.

Kengät olivat todennäköisesti arvokkaampia kuin keskimääräisen lompakon sisältö. Uusi huipputason malli nimeltä Pump on pieni koripallo takana.Pumpattaessa tämä lisää ilmanpainea erityisessä putkien ja venttiilien järjestelmissä kengän Energybet sisällä, mikä antaa lisää Unibet tarttumista ja nilkkastukea.

Kaikki tämä korkean teknologian, jonka on tarkoitus perustella hintalappu 170 dollaria, tai yli 100 puntaa, voi tehdä ihmeitä koripallopeleihin, mutta näistä kengistä on kyse siitä, että harvat ostetaan käytettäväksi tuomioistuimessa. Ne ovat status-symboli, muotitieto, ja tapa käyttää niitä on ylemmillä nauhoilla kumottu niin, että erottuvat korkeat yläosat läpäisevät Energybet nilkan ympäri. Facebook Twitter Pinterest Bo Knows kaupankäynti Nike-kouluttajille, 1989.

Joskus television kytkemisen yhteydessä on vaikea kertoa, onko kyseessä urheilukertomus tai mainos.Laitokset kääntyvät ja kutistuvat ja törmäävät äänetöntä mantraa vastaan. “Tiedätkö, tiedätkö, tiedätkö?” Sanoo ääni, jonka nyt tunnen olevan Nike-yritys, joka käyttää joitakin tämän vuoden 60 miljoonan dollarin mainontaosuuden. Bo Knows, “On odotettu vastaus. Bo Jackson on erinomainen urheilija, joka tekee omaisuuden Energybet edistääkseen kenkiä. Hän voitti Advertising Age -palkinnon, joka symboloi Madison Avenuella vuoden 2006 myyntitapahtumaa.

Heidän pitäisi olla kiitollisia. Urheilukengät ovat suuria yrityksiä, ja amerikkalaiset antavat yli 5 miljardia dollaria nimilogisia urheilujalkineita varten viime vuonna, samaan tapaan kuin ne antoivat Israelille ja Egyptille.

Teollisuus kuluttaa nyt enemmän kuin 200 miljoonaa Energybet dollaria vuodessa TV-kampanjoissa, ja tällainen raha saa tuloksia.Viisijäsenemme nyt vaatii “high-topit” aina, kun menemme lähelle kenkäkauppaa. Muut kuluttajat ovat yhtä kiinnostuneita.

Ota Houston Texasilta 17-vuotias Demetrick Walker, joka nyt on elinkautinen kuolemansa jälkeen kuollut 16-vuotias Johnny Bates, kieltäytyessään luopumaan Air Jordan -korkeudestaan. “On huonoa, kun luomme tällaisen ylellisyyttä koskevan kuvan urheilullisista pyydyksistä, että se pakottaa ihmiset tappamaan sen yli”, asianajaja Mark Vinson kertoi tuomioistuimelle.

Vaikka he eivät tappaa, on muita vaaralliset tapoja nostaa rahaa. Olin ihailemassa upouusi Mercedes-sarja, joka pysähtyi rennosti kadulla lähellä toimistoamme toisena päivänä. Kaksi teini-ikäistä mustaa lasta, jotka kullatut kultaiset korut, kävivät ulos Footlockerista, urheilukenkien erikoisliikkeestä.He tuhosivat vähintään kymmenkunta kengänlaatikkoa Mercin takaistuimelle ja aloittivat M-kadun varrella renkailla.

“Arvaa se, mistä rahat tulevat”, sanoi kumppani, toimittaja, joka ei kyennyt pitämään kateutta ääneen. “Sinä britit ovat osittain syyllisiä. Tiedätkö tämän brändin kengät, British Knights? Siinä on kirjaimet BK sivuilla. Sana kadulla on se, että se todella tarkoittaa Black Kingsia. Jotkut jengit sanovat, että se tarkoittaa Blood Killer. Facebook Twitter Pinterest Michael Jordan hänen Nike Air Jordansissa, 1985. Valokuva: Focus on Sport / Getty Images

Sports Illustrated -lehti on ilmoittanut, että nimilogo -jalkineet ja niihin liittyvät urheiluvaatteet ovat tullut eräänlainen yhtenäinen huumeidenkäyttäjille katukauppiaille.Bostonissa sijaitseva Intervale-bändi käyttää vain Adidaksen vaihteita ja käyttää jopa Adidaksen erityistä kättelyä kolmella sormella, kuten kolmella eri merkkijonoisella kengillä.

“Meillä on tapana olla rähmiä täällä, valtava määrä varastaa “, kertoi John Hazard City Sport -ketju. “Me leikimme 90 prosenttia siitä pääsemällä eroon tietyistä tuotteista. Emme kanna Adidaksia, Filaa, British Knightsia. He tuovat jengit.

“Kauppa ei ole kaukana, joka kuljetti kaikki tavarat. Heillä on jälkimarkkinamyynti osoittaa uudet linjat suurille huumekauppiaille. Heillä on jopa kaverit, jotka antavat heidän tietää, että uusimmat kengät ovat tulleet sisään.Heidän ei olisi pitänyt ostaa 20-30 paria kaikille 12-vuotiaille juoksijoilleen. ”

Huolimatta suurista osista mustaa yhteisöä huumekauppiaat ovat muotin kuninkaita, trendivälittäjät, jotka helposti tulevat paikallisiksi roolimalleiksi. On harhoista sattumaa, että nämä paikalliset sankarit ovat käyttäneet samoja muotikuvakkeita, joita kunnioittavat mustat roolimallit – kuten Bo Jackson ja Michael Jordan – mainostavat televisiossa.