Sportingbet online fogadási

Sportingbet online fogadásiA kérdés egyszerű kérdés: vajon a válogatott kollektív szerződést kötött-e az év végén, vagy nem? Ha nem, akkor a játékosoknak lehetőségük van a sztrájkra, amire az US Soccer azt mondja, veszélyeztetné a csapat részvételét többek között a Rio Olimpián.De ha a jelenlegi Sportingbet kapcsolatuk érvényes, akkor a játékosoknak meg kell felelniük egy nem sztrájkra vonatkozó záradéknak.USWNT nyomja meg az új üzletet és tegye világossá: mi nem játszunk mesterséges gyepen. Bővebben

“Bár szerencsétlen, a cselekvés meghozatala biztosítja a felek számára a leghatékonyabb megoldást, azzal a céllal, hogy ne veszélyeztesse a csapat részvételét idén minden versenyen, beleértve a 2016-os olimpiai játékokat is “- nyilatkozta az US Soccer. “A jelenlegi CBA érvényességének azonnali feloldása mindkét fél számára lehetővé teszi, hogy a 2017-ben kezdődő Sportingbet online fogadóirodák következő CBA-ban folytassák a jóhiszemű tárgyalások folytatását.” Tehát mi ez a nézeteltérés?

Amikor a csapat utolsó CBA-je 2012-ben lejárt, ahelyett, hogy új megállapodást kötnének, mindkét fél egy olyan memorandummal (MOU) született, amely átvette a lejárt CBA feltételeit, és új rendelkezéseket hozott a Nemzeti Női Labdarúgó Ligára.A memorandumnak ez év végén kell lejárnia, de az USA játékosegyesítő ügyvédje Rich Nichols azzal érvel, hogy a MOU bármikor megszüntethető – így a jelenlegi szerződés a nemzeti csapattal és a NWSL-rel törölhető. Az amerikai labdarúgó felkéri a bírót, hogy érvényben tartsa a MOU-t a megadott lejárati dátumon Sportingbet keresztül, amely megtartja a lejárt CBA’s strike clause-t.

A pert a Nichols 23 decemberi levelében ha egy új CBA 60 napon belül nem volt hatályban, az unió megszünteti a lejárt megállapodás meghosszabbítását célzó MOU-t.Ha a perben megadott e-mailek bármi jelzést adnak, nem lehetséges, hogy február 24-ig új CBA-t helyezzenek el, ami a levéltől számított 60 nap. A játékosok sztrájkolni akarnak?

A US Soccer azt állítja, hogy a levél megvitatására szerdán tartott találkozó során megkérdezték, vajon az unió sztrájkolna, de “a Nichols nem volt hajlandó megadni a kért biztosítékot”, és a szakszervezeti küldöttek azt állították, hogy “nem hajlandóak” Sportingbet sportfogadás online hatástalanítani “a játékosokat.

A Guardian-nak szerdán éjjel szólva Nichols azt mondta, hogy sem ő, sem a játékosok nem fenyegetik a sztrájkot, hozzátéve: “A játékosok elkötelezettek az amerikai csapat iránt, és csak azt szeretnék, hogy tisztességesen kezeljék.

Azt mondta: “Nem jelentettem semmilyen fenyegetést semmilyen olyan cselekvésért, amelyet egyáltalán veszünk.Csak annyit tettem, hogy teljesen világossá tettem, hogy a kollektív tárgyalási tárgyalásokon meg fogjuk őrizni a törvényes jogainkat. Nem fenyegeti. “Miért hozza fel a szakszervezet ezt a kérdést? Nichols elmondta, hogy bár az amerikai foci úgy Sportingbet online fogadási értelmezte levelei ütemezését, mint egy sztrájk fenyegetését, a szokásos módon az üzlet része volt.

“Nincs semmi szokatlan abban, hogy a kollektív tárgyalási viszonyok folyamatos tárgyalása és módosítása, és még inkább egy MOU, mert ez nem végleges dokumentum” – mondta a Guardiannak. “Mindig vannak viták, ahogy az események fejlődnek, az idő múlásával, mivel kérdések merülnek fel a munkakörülményekről.

” Miért beszélünk róluk most? Beszélni fogok az USA Futballjával a MOU kérdéseiről szinte naponta.Nincs semmi újdonság ebben. ”

A tényező azonban talán a női világbajnokság megnyerése, a csapatnak több ereje van, mint valaha. A férfiak és a nők mindketten barátságosak Kaliforniában, hogy megnyitják a 2016-ot, és míg a férfiak 8,803-as szeszélyes tömegeket vonzottak, a nők 23,309-et vonzottak. Ez nem egy tipikus összehasonlítás, de sok jel arra utal, hogy a női csapat szerepe növekszik. Mit akarnak a játékosok egy új megállapodásból?

Ez nem egyértelmű.A Nichols által benyújtott e-mailek nem tartalmaznak semmilyen utalást, és Nichols elutasította, hogy meghatározza a Guardian számára azt, amit a játékosok akarnak egy új kollektív szerződésben.

A Guardian múlt héten készített interjúban Nichols azzal vádolta az US Soccer-et, hogy a női válogatott második osztályú állampolgárainak kezelését a mesterséges gyepterületeken játszotta, többek között olyan kérdésekben, mint az alacsonyabb kiadások a Sportingbet sportfogadás bónusz nőknél, mint a férfiak.A felületek lejátszása egyáltalán nem szerepel a CBA-ban vagy a MOU-ban, amint azt a peres eljárás mutatja. Mi történik, ha a bíró döntést hoz? A szakszervezet úgy tűnik, hogy felkészülni fog, de az év végéig késik.

De ha a bíróság az unióval szabályozza, ez jelentős hatással lehet a nemzeti csapatra és a NWSL-re, a világbajnokság sikere és a Rio-olimpia előtt. A játékosok képesek lennének sztrájkolni, és ha a sztrájk a nyáron keresztül tart, az amerikai foci azt mondja, hogy esetleg ki kell hagynia az olimpiát. 2005-ben, amikor a férfiak sztrájkoltak, az US Soccer új csere a világbajnokság selejtezői számára, de nem tisztázott, hogy ugyanezt teszik-e a női csapatnak egy olimpia során.Sokkal valószínűbb, hogy az érintett lenne egy US Soccer-hosted verseny márciusban, a SheBelieves Kupa, amely a legnépszerűbb csapatok Németország, Franciaország és Anglia. Carli Lloyd: bonyolult, ellentmondásos…és hivatalosan is a világ legjobb Olvasson továbbMi mi történik ezután ?

A legvalószínűbb forgatókönyv az, hogy az US Soccer egy mozdulatot kér, amelyben felszólítja a bírót, hogy tiltsa meg a szakszervezetet, hogy a CBA vagy a MOU vonatkozásában tegyen lépéseket, amíg az ügyet nem szabályozzák. mondd el nekünk?

Egy csomó. Míg a legfontosabb kérdés az elsődleges kérdés, a perben felmerülő információk talán még érdekesebbek. A teljes MOU-t és a csapat két korábbi CBA-ját teljes körűen közzéteszik, felfedik a béreket, juttatásokat és más olyan tényezőket, amelyeket a szövetség korábban nem tett közzé. Íme néhány kiemelt pont: