Sportingbet – sportfogadás bónusz

sportingbet sportfogadás bónuszAz olaszországi fogadási helyek közül az egyik leghíresebb és leginkább a leginkább használt játék a Sportingbet, a futball-fogadásokkal és fogadásokkal foglalkozó társaság, és nem csak a Superenalotto, a Win for Life, az Eurojackpot, a Bingo, A Slots és az Online Poker csak néhány a Sportingbet által kínált termékek közül.

Bárki, aki Olaszországban szeretne fogadni vagy online játszani a Sportingbet weboldalán, kihasználhatja egy érdekes weboldal ajánlatát: a hűségprogramra való regisztráció, amely lehetővé teszi, hogy pontokat gyűjtsön különböző nyeremények nyerésére.

A Bet365 Bonus ünnepélyes megnyitása nagyon egyszerű: csak nyitj egy online számlát a Sportingbet Matchpointon 2017. december 31-ig, tölts fel legalább 10 eurót, és kezdd meg a fogadást a mérkőzés előtt és a Live-ban. Győződjön meg róla, hogy a regisztráláskor a “bónusz fogadások és a virtuális verseny akár 120 €” -ot választotta ki, hogy kihasználhassa ezt a promóciót, és ne felejtse el a promóciós kód Sportingbet beírását a megadott helyre.

Ezek a díjak nem csak az online Bet365 stavkove bonusy szerencsejátékokra érvényesek, de magukban foglalják a Media World és a luxus cikkek (szabott öltönyök, gyémántok, robogók, motorkerékpárok stb.) Utalványait is. Természetesen ezeknek a nyereményeknek a megszerzéséhez szükséges pontok nagysága nagyon magas, ezért jobb, ha véletlenül nem játszol csak ezekkel a luxus cikkekkel, mert a végén sokkal többet tudnék fizetni, hogy megkapja a kedvezményes utalványokat és objektumokat, nem pedig közvetlenül a boltban vásárolja meg őket!

Ha érdekel a hűségprogram, akkor vegye figyelembe a pénzügyi forrásait: több ésszerűbb nyereményre van szükség, kevesebb pontot igényel, és akkor nyerhet, ha online játszol, mint például a Bonus Cash Poker, amely 3500 pontot igényel hogy 5 €, 10 €, 20 € és így tovább Sportingbet bónuszokat kapjon, még jelentősebb számokat érjen el (a legmagasabb jutalék az, hogy 500 € -tól).

A Bet365 fogadási online oldalon felhalmozódó pontok két kategóriába sorolhatók: Sisu pontok és Állapothely fogadás (az utóbbiak havonta és évente). Mindkettő felhalmozódhat úgy, hogy fogadást tesz lehetővé online, mind a számítógépről, mind a sportfogadás bónusz mobileszközökről (okostelefonok, tabletták stb.) És két különböző okból szolgál. Az elsőek az első bekezdés megnyerésére szolgálnak, amiket az előző bekezdésben említettünk, azaz a bónuszokat, a kedvezményes kuponokat és a luxus elemeket, míg az Állapot Pont-fogadások meghatározzák, hogy Ön milyen szinten van a Bet365 hűségprogramban. Ezeket a szinteket havonta és évente “Vip Fogadási Szinteknek” hívják.

Ami a focifogadásokat, vagy inkább a sportfogadásokat illeti, a pontok így számítandók: 1 Az adott hónapban játszott összes euróra havi állapotpontot rendelünk a havi statisztikai ponthoz (naphónapokról beszélünk), és meg kell szorozni egy bizonyos összeggel együttható; 1 Az ÁllapotPont-fogadások az előző Bet365 napban játszott minden egyes euróra vonatkoznak, és ebben az esetben egy bizonyos együtthatóval szorozva.

Az online fogadások tekintetében a felhalmozott pontok hasonló módon kerülnek kiszámításra, így ebben az esetben is kapunk 1 hónapos statisztikai pontfogadást minden olyan euroért, amelyet virtuális tétként használunk az adott naptári hónapban, és 1 éves státuszpont fogadást kapunk minden euró használt egy virtuális tétet az elmúlt Bet365 napban.

A különbség a focifogadással összegyűjtött pontokhoz képest abban áll, hogy ebben a második esetben nem alkalmazzák a szorzótényezőt. Ha többet szeretne tudni ezekről a játékelméletekről, akkor látogasson el a hivatalos.

Az alkalmazott szorzási együtthatók a VIP fogadási szinttől függnek: minél magasabb ez, annál nagyobb a játék koefficiens. A Vip éves Bet365 fogadási bonusz szintjének növelése érdekében az éves VIP fogadási számlájának egyenlegének a kívánt szint megfelelő tartományába kell esnie. A számláló egyenlege az előző Bet365 napi fogadásoktól függ.

Ha elérsz egy bizonyos VIP éves fogadási szintet, akkor az érvényben marad az aktuális hónapban és további három naptári hónapban, hacsak időközben még magasabb szintre nem jutsz!