Shane Watson még mindig szívesen képviselő Ausztráliában Odis és T20-világbajnokság

Nyugdíjas Test csillagos Shane Watson tudja, hogy van, hogy valami formában gyorsan, ha meg akarja vinni színt Ausztrália halott nyáron. Míg a nyugat-indiai továbbra is keresni a módját, hogy versenyképes maradjon a sport fogadás online turnén, Watson küzd saját mini-visszaesés, miután átlagosan mindössze 10 fut a nyitó három Big Bash League játékok Sydney Thunder.

„ az ütés pillanatában egy kicsit off, de már dolgozom egy pár dolgot, csak azért, hogy az én szemrebbenés vissza, ahol tudom, hogy lehet eljutni,”mondta szerdán. „Úgy érzem, a labda jön ki jól az én bowling.Egyike vagyok inning-re képes hozzájárulni igazán jól a denevér is.”Sydney Thunder élére Big Bash Liga győzelem Adelaide Strikers Tovább

De három hónap múlva eltette a bő zöld, a 34 éves még mindig hordozza rengeteg ambíció viselni zöld és arany alatt a következő havi egynapos sorozat ellen, India.

Ha minden dolgok a terv, majd ő is a föld egy jegyet a Twenty20 világbajnokság, ahol reményei ő számos fizetési utalvány a megszerzett játszik a szubkontinensen lesz nagy értéket szelektor.Watson is rámutatott, hogy a torna magas 249 fut az utolsó globális találkozásánál, Sri Lanka, 2012-ben.

„Nem kétséges, a Twenty20 világbajnokság, amit már a múltban, és közben a [ Indian Premier League] már volt egy kicsit a siker ott,”mondta. „Tudom, hogy a körülmények nagyon jól.Csak a legjobbra kell lennem, és tudom, hogy mit tudok hozni a csapathoz, amikor ott vagyok. “Thunder kapitány és hosszú idős mobil sportfogadás csapattársa, Mike Hussey Egy tanácsadói szerepet játszik a nemzeti csapattal a Twenty20-es világbajnokságra nézve, úgy véli, hogy a Watsonnak rengeteg ajánlata van a rövid formájú játékban.

“Tudom, Oda – mondta. – Nagyon tisztelik Shane Watsont. Különösen akkor, ha jól megy, nincs elég nagy föld. Annyi energiája van, hogy nehezen leáll. “