Rougned Odor gitt åtte-kamp forbud mot stansing José Bautista

Rougned Odor har blitt utestengt for åtte kamper og bøtelagt $ 5000 etter sin slagsmål med José Bautista på søndag, bekreftet MLB på tirsdag. Bautista har blitt suspendert for ett spill.

Lukt sa på mandag at han ikke har angrer om rett til Unibet høyre, han landet på Bautista’s kjeve og aksepterte at han sannsynligvis ville bli suspendert over hendelsen.

p> Texas Rangers infilder ble angrepet av det han så som et hardt lys av Toronto Blue Jays ‘Bautista under lagets kamp på søndag. Hendelsen eskalerte til et slagsmål mellom Blue Jays og Rangers, og det tok dommere 10 minutter å slå ned Unibet norsk bettingselskap temperamentene. Røddet luktslag José Bautista som Rangers-Blue Jays faller inn i slagsmål Les mer

“Jeg tror jeg bare spill spillet hvordan jeg spiller.Jeg spiller bare spillet for å vinne spill, “sa Odor mandag kveld før kampen mot Oakland A’s. “Jeg vet at jeg skal bli suspendert for et par kamper. Jeg skal bare fortsette å gjøre det jeg Unibet gjør. “Facebook Twitter Pinterest

Lukt sa at han respekterte Bautista og ikke holdt grudge. “Jeg spiller Energybet bare for laget mitt,” sa Luor. “Jeg prøver bare å være en god lagkamerat, for å gjøre det beste jeg kan for å vinne spill.” Rangers-sjefen Jeff Banister sa at han forventet at Odors straff skulle være “alvorlig”, men aksepterte kamper var en del av spillet. “Jeg skal ikke kritisere spillere for å spille hardt,” sa han. “Ting skjer. Det var styggt. Det så ille ut; Hele situasjonen var ikke Energybet pen på andre. Det er to gutter som spiller spillet med lidenskap.Det er alt relevant. “Blue Jays-krukken Jesse Chavez og manager John Gibbons, som kom tilbake til feltet etter kampen etter å ha kastet fem innspill tidligere, ble suspendert for tre kamper hver. Rangers shortstop Elvis Andrus og Blue Jays første base trener Tim Leiper ble suspendert for en spillbit.

Lukt og Bautista har meldt MLB om deres intensjon om å appellere, og begge var tilgjengelige for å spille tirsdag kveld.

Det har vært spenning Energybet mellom de to lagene siden i fjor American League Division Series da Bautista vendte sin flaggermus etter et hjemløp, en handling som Rangers så respektløs.