NFL szezonon kívüli előrejelzések: RGIII a Cowboys-hoz és egy pillantás a tervezetre

Felhívom Önt, hogy virtuális tapsolni a jspaceman-t, aki a “Pick the Playoffs” bajnokságát pecsételte helyesen azzal, hogy megjósolta, hogy a Broncos a Super Bowl 50-es páncéljait verte meg. A posztszezon, az egyetlen kisasszony, aki a Patriots tornán érkezik, átveszi a Kansas City-t.

Mi már a Good Hatella 493-at, a Nostradamust és az Uma Blue-et ünnepeltük a Pick Six versenyünk nyerteseinek. De ki alakult átfogó bajnokunknak – egyesíti az eredményeket a rendes szezon és a rájátszás eredményeként?

Még egyszer háromszoros nyakkendő van. A Humean, a homebrewer és a Nostradamus mindegyike 68 pontos előrejelzést adott ki egy lehetséges 113-ból.De mivel az Bet365 fogadóiroda egyetlen, aki a Super Bowl tie-breaker-re vonatkozó pontbecslést küldött, Humean veszi át a címet. Remélem, csatlakozol velem, gratulálok mindenkinek.

Több mint 500 ember vett részt ebben az évben, ezért köszönjük mindannyiukat, hogy ezeket a blogokat csinálják. Mivel a játékot szeptemberig nem lehetett játszani, ahelyett, hogy néhány előrejelzést adtak volna az offseason számára. Hadd tudjam a tiédet az alábbi megjegyzések szakaszban.Pytyn Manning nyugdíjba…

OK, kezdjünk könnyű dolgokkal. Manning időbe telik, hogy tükrözze a játék karrierjének lehetséges végét, ahogy azt megígérte. De a Broncosoknak legkésőbb március 8-ig meg kell ismerni szándékait.Az új bajnoki év egy nappal később kezdődik, és ezen a ponton a Manning 19 millió dolláros alapbére 2016-ra teljes mértékben garantált lesz. Cam Newton: “Mutasson meg egy jó Bet365 iPhone mobiltelefonokról vesztes, és megmutatom neked egy veszteséget” Olvass tovább

Reálisabban, ha nem vonult vissza ekkor, újra kell tárgyalnia vagy fel kell szabadítani. Von Miller és Malik Jackson vezető szerepet töltenek be a kiemelkedő Broncosok listáján, felújításra feljogosított szerződésekkel, és lehetetlen lenne igazolni, hogy Manning ilyen összeget fizessen, tekintettel arra a küzdelemre, amelyet ez a csapat a fizetéskorlátozás alatt tart. Brock Osweiler, aki végül is 4-2-es indulóként lépett fel, szintén szabad ügynökré válik, és ezen a ponton sokkal nagyobb prioritást élvez.

Manning nem fog kezdeni Egy másik csapat, még akkor is, ha van egy vagy kettő, aki csak a nyilvánosság számára írhatja alá.És őszintén szólva, nem hiszem, hogy Denverben még egy évig is visszatér. Szavai, testbeszédei, szinte minden közönséges interakciója az internetes sportfogadás elmúlt hetekben azt sugallták, hogy ez a vég. Saját karrierje, tudja, véget ér.…és Calvin Johnson is így lesz.

Megatron nyugdíjba menő útja egy kicsit alacsonyabb szinten van. Jó sokan nem hajlandók hinni a múlt havi beszámolóiban, hogy úgy gondolja, hogy egy napnak hívja. Néhányan azt sugallták, hogy ez egyszerűen csak tárgyalási trükk lehet, amely megpróbálja meggyőzni a lionokat – már küzd a jövő évi 24 millió dolláros kupakjával -, hogy hagyja el, és csatlakozzon egy Super Bowl versenyzőhöz.

Ott Vannak olyan csapatok, akik Johnson-ot keresnék, ha elérhető lenne.A Manningtől eltérően senki sem tartja kétségbe, hogy a vevő még mindig a legmagasabb szinten képes előállítani – egy hatodik egymást követő 1000 yardos szezonban. Könnyű, és még egy kicsit izgalmas, elképzelni, hogy nagyobb magasságokba ütközik egy késői karrier reneszánsz alatt, mint amilyet Randy Moss New England-ben tartott. A Super Bowl-ot a San Quentin börtönben: “Ez valami fáj egy kicsit “Olvass tovább

De az unromantikus igazság az, hogy a Johnson-nak” teste nem áll meg “. Az elmúlt három évben a gyakorlati ütemezést folyamatosan csökkentette a térd és boka panaszok kombinációja. A szezont megelőzően a csapattársaknak elmondta, hogy ez lesz az utolsó, és soha nem ment vissza.Johnson, mint Manning, éppen várja a megfelelő pillanatot, hogy hivatalosvá tegye. A Titans megtalálja a vevőt a No1 pickhez. Jon Robinson nem vesztegette az időt Tennessee-be. Ugyanazon a napon, amikor bemutatkozott a csapat új vezérigazgatójaként, elmondta az újságíróknak, hogy nyitott volt az első selejtezésre a 2016-os tervezetben.

Ez alig egy megdöbbentő kinyilatkoztatás volt. Miután Marcus Mariota már a tavalyi bajnokságban landolt, és mivel az NFL karrierjének bátorító kezdetét tekintve figyelte, a Titánok mind hátoldalra vannak állítva, ezért jól helyezkednek el a tervezet tetején, hogy kivonják a versenyt, aki nem . A lyukak kitöltésével az egész listán szerepelt, a készletkészítésnek is van értelme. Robinson kihívása az lesz, hogy megtalálja az akciós partnert.Az elmúlt két évtizedben mindössze háromszor van egy csapat, amely egészen a No1-ig terjedt, legutóbb 2004-ben. A technikai szempontból a Giants Eli Manningnek kereskedett, miután a Chargers már kiválasztotta őt abban az évben, de az üzletről tárgyaltak néhány A tervezett időpont előtt.

Az ilyen kereskedelem ritka, mert az ár jellemzően olyan meredek. Washington lemondott három éven át az első körből és egy további másodfejű játékosról, csak azért, hogy a No6-ról a No2-re ugorjon el négy pontot, és 2012-ben válassza ki a Robert Griffin III-ot. A legerősebb a Titans kereskedelmi partnert kereső ellen Senki sem fizetne ilyen árat ebben az évben, mert ez a mérsékelten tehetséges quarterback-ként számol.

És mégis, éppen ezért gondolom, hogy sikeresek lesznek.Robinson tudni fogja, hogy nem tud leállni egy olyan ügyre, mint St Louis, mert nincs olyan játékos, akinek a lehetősége olyan közel volt, mint Griffin. De ha ez a tudás meggyőzheti őt, hogy kicsit alacsonyabbra állítsa a látnivalóit, felfedezheti, hogy még mindig van lehetőség arra, hogy a Titánokat előnyben részesítsék. Több csapat érdekelni fog egy korai jelzőt Ebben a tervezetben – Clevelandtől San Franciscoig, St Louisig, Philadelphiáig és talán Dallasig is. Mindössze egy fejedzőnek van szüksége, hogy beleszeret Paxton Lynchbe, Jared Goffba vagy Carson Wentzbe az elkövetkező hetekben, hogy egy megállapodás létrejönjön. Jerry Jones megkapja a fickót.És nem lesz Johnny Manziel

Az elmúlt hónapban a Dallas 105-ös rádióállomással készített interjú során a Cowboys tulajdonos Jones megerősítette, hogy nyitott arra, hogy bizonyos kockázatot vállaljon Tony Romo utódjának megkeresésében. “Ami növelné a kockázatvállalást, nagyobb a fejjel,” mondta. – És ha ez a felfelé áll, akkor az a régi kockázati jutalom helyzet. Ez az, amire mostanra most mennünk kell, mert nem akarok beavatkozni semmilyen manipulációs helyzetbe. Veszünk bizonyos kockázatokat. ”

Abban az időben, ezeket a szavakat széles körben értelmezték, mint a Manziel-nek való átjárást. Nem titok, hogy Jones meg akarta tervezni a Johnny Football-ot a 2014-es terv 16-os választásával, csak hogy fia, Stephen felülbírálta.Hasonlóképpen nem titok, hogy az idősebb Jones továbbra is megcsodálhatja a hátvédet, és novemberben “nagyszerűnek” nevezi.

A Manzielnek nincs jövője Clevelandben. A hónap elején Sashi Brown labdarúgó műveletek igazgatója által kiadott nyilatkozatban nem volt nagy kétértelműség: “[Manziel] státusát a csapatunkkal a ligai szabályok megengedik.”

Azóta a quarterbacket azzal vádolják, hogy a részegeket egy csapat találkozóra vádolják – a Browns által tagadott állítás. Hétfőn egy ex-barátnője, Colleen Crowley nyilatkozata, amely azt állítja, hogy annyira keményen ütközött, hogy egyik fülében meghallja a hallását, nyilvánosságra került. A Cowboys elővetták a sérült hírnevű játékosokat Most, Greg Hardy nyilvánvaló példa.Korábban az off-field bajok nem akadályozták meg őket, hogy aláírják az olyan játékosokat, mint a Tank Johnson vagy a Pacman Jones. Úgy gondolom, hogy Manziel off-field bántalmazása megakadályozza Dallas-t, hogy aláírja őt? Nem, hanem egyszerűen azt gyanítom, hogy Jones talán észre sem vett volna egy még izgalmasabb lehetőséget. Robert Griffin III karrierje nem ment végbe olyan módon, ahogyan azt egy elképesztő újonc után kellett volna megtenni, de még mindig Sokkal hatásosabb, mint a Manzielé. Kitüntetéseinek közel 64% -át sikerült befejezni, 40 ütemben 23 lehallgatással. Passer-minősítése (90,6) kedvezően hasonlít a Manziel (74,4) -hez, és ugyanúgy a rohanó átlaga (6,6 yard / hordozónként, 5,6-szal). Talán a legfontosabb, hogy hasonló piaci potenciállal rendelkezik.És már tudjuk, hogy Jones csodálta őt.

“Én vagyok a RGIII rajongója” mondta egy interjúban 2014 végén. “Két évvel ezelőtt, vagy talán három évszak Régen bemutatott egy játékot, és egy olyan játék volt, ami éppen rám emelkedett. És nyertek, és nagyrészt azért nyertek el, mert a középpontban játszott. Azt hittem, “jóságom, és évekig kell játszanunk a fickót.” És így van. ”

” Ha egyszer látja, hogy egy játékos csinálja, különösen akkor, ha Nézze meg, hogy két-három alkalommal csinálja, tudod, hogy képes rá. És persze ő egy meghajtott fiatalember. RGIII nagy rajongója vagyok. ”

Washington elvárja, hogy az egyik vagy másik oldalt a partra jusson, akár szabadon bocsássa, akár egy kereskedést szervezzen.Ne lepődj meg, ha a Dallas az első csapatok közé tartozik, akiket hívni fog.