Miért hallgat a labdarúgás a rádióban a televízióban

A koncertjeim 99% -ára vezetem, ami azt jelenti, hogy rettenetesen sok rádiót hallgatok (és higgy nekem, sok ez tényleg szörnyű). Ez azt jelenti, hogy a leggyakoribb labdarúgást a Live Live 5 kommentárjain keresztül tapasztalom. Munkám nagy része esténként és hétvégén van, ami azt jelenti, hogy a legtöbb utazás egy élő meccs kíséretében történik, legyen az egy hétvégi bajnokság vagy az európai játék, az új „pénteki labdarúgás” vagy a hagyományosabb, és ritkább, három órakor induljon szombaton. Ha van egy mérkőzés, meghallgatom.Valójában most már a Betclic fogadás bónusz színpadra jutott, ahol inkább a labdarúgás hallgatása helyett inkább több okból figyelek. A tárgyalások időveszteséget jelentenek – és több százat hallottam szakemberként További információ

Az előadók számára, akik egy ismert meccset hallanak, mindig izgalmasabbak: minden alkalommal, amikor a labda a büntetőterülethez közel kerül, érzékelheti a tömeg várakozását, hallhatja a közelben lévő „Oooohs” és „Aaaahs”, a kis a kommentátor hangjának üteme emelkedik, amikor a labdát a cél felé indítják.Még a középpályás tussle is, amelyek a meccs többségét alkotják, érdekesebbek, mint unalmas és unalmas játéksorok, hiszen Jon Champion vagy Simon Brotherton leírja a fellépést, vagy megkapja a gondolatokat (és ezt a szót a legszegényebb érzékekben használja) Claridge.

A rádióban futó futball is elkerüli a modern futball vizuális támadását, függetlenül attól, hogy a migrén indukáló hangmagasságú LED reklámtáblák Betclic sportfogadás bónuszok vagy a legújabb, lázadó zöld és lila harmadik készlet, amelyet egy csapat nem visel. nyilvánvaló ok.Ahogy a híres újságíró, Alistair Cooke egyszer elmondta: „Előnyösebb a rádió a TV-re, mert a képek jobbak.” A képzeletedben egy boszorkányos lábujjhegyes pofon után valami érdemes lehet Brazíliában 1970-ben. – éves apa patakok – miért kapcsolják ki a labdarúgó-rajongók További részletek

A labdarúgás meghallgatása is politikai akció, tiltakozás. Hagyja jóvá a licencdíjat, amely ténylegesen ingyenes. Ha nem fizet egy Sky vagy BT előfizetésért, úgy érzem magam, mintha nem veszem részt a modern labdarúgás nevetséges pénzügyi hoopla-jában, és hogy a pénzem nem fog média-társasághoz jutni. A rádióban futó futball csodálatos visszaverődés egy olyan futball korszakra, amely valószínűleg soha nem létezett a nosztalgia-hozzáadott agyunkon kívül.De a Premier és a Bajnokok Ligája felemelkedése és az „alacsonyabb bajnokságok” marginalizációja ellenére (próbálkozzon ki a League Two eredményével egy Bajnokok Ligája estén), még Betclic internetes fogadóirodák mindig egy kis remegést küld a gerincemnek, amikor hallom az elavult zenét sportjelentés szombat délután. A gyermekkoromba azonnal szállítok, az apám autójába való bejutás emlékei és a pontszámok meghallgatása a portmani útról hazaértünk.

Igaz, nem minden jó. Minden Conor McNamara-nak van egy Alan Greenje, minden Jermaine Jenas-ra van egy Robbie Savage, de számomra a rádióban való futball hallgatása az élet sok öröme. Csak egy tanács: változtassa meg a csatornát, amikor a mérkőzés befejeződött, különben véletlenül elkaphatod a 6.06-os idiotesztet, és senki sem akarja ezt.