Liberec a fost nervos, a observat Mares, care a început atacul de la Dukla

In iarna pregătește un atacant Jakub Mareš accidentat ligamentului incrucisat posterior în genunchi, și până în prezent nu naskakovat meciurile din procesul verbal de deschidere. Deci, trebuie să ia rolul unui joker.

„Cuba a umflarea în genunchi, care este absorbit într-o chestiune de luni. În unele lucruri, doare mai mult, în altele mai puțin. Doctorii ne-au asigurat că poate face totul, dar într-o anumită limită. Speram ca starea lui se va îmbunătăți, „antrenorul dorește toată Praga Luboš Kozel.

Jocul Dukla Mares, cu toate acestea, a avut un impact major, chiar dacă cursul a fost dat la 58 de minute. Cu scorul 0: 1 a fost înlocuit cu Jana Jurošku și a avut trei minute mai târziu a sarbatorit golul egalizator de start

„M-am dus să joace într-o stare proastă și am fost așteaptă cu nerăbdare să-l..Mă bucur că am putut ajuta băieți, „Mares mulțumit

După alte douăzeci și opt transmite adăugat:.“ A fost de ajuns pentru a pune primul gol. Deja de la banca substitut am fost clar pentru mine că băieții Liberec a jucat, dar nu au nici o șansă. Au primit primul gol, în timp ce la Liberec, dar era evident că ea era Unibet pariu bonus nervos „, a menționat el.

Boemia de Nord într-adevăr a primit nervos și golul victoriei Dukla te pune în plasa lui după o neînțelegere cu portarul Kolar dop Erich Brabec. 3: 1 pentru status Dukla modificat șase minute înainte de sfârșitul Mares. A lovit el a fost foarte important, deoarece a fost doar primul său sezon în curs de desfășurare.

„Sunt foarte bucuros. A fost o lungă perioadă de timp când așteptam un gol. Sunt atacator și trebuie să dau scopuri.Sper ca acest lucru va continua astfel “, doreste Mares. „Dar am schimba în valoare de ea, dacă vom câștiga puncte și de a câștiga“, a spus el modest.

Vă mulțumim Dukla câștiga peste Liberec mutat la mesele în curs de desfășurare locul al cincilea și trebuie să ajungă la locul garantand cupele europene. Acesta trebuie să se aștepte acum meciurile dificile împotriva primei și a doua unitate.

„Am nevoie pentru a obține cât mai multe puncte posibil, pentru că acum am Plzen si Sparta, si va fi o altă provocare. Șansa reală pentru pahare este întotdeauna.Trebuie să joace ca am jucat cinstit împotriva Liberec în a doua jumătate. „

Până în prezent, cu toate acestea, se pare că, chiar și împotriva unităților Mares favorizate vor primi doar pe banca de rezerve, din cauza prejudiciului, încă limite. – Cred că nu reușesc să joc întregul joc, confirmă Mares