José Holebas lenyűgöző sztrájkjait a Middlesbrough-i Watford-nak megrontja

Mire a végső sípszó fújt, a reggeli felhők és az eső megtisztult, hogy a Cleveland-hegység pompája jól látható legyen a főállványról. Az egyetlen probléma Aitor Karanka számára az volt, hogy a nap úgy döntött, hogy inkább a Watfordra ragyog, mint egyre inkább küzdő oldala, és José Holebas dicsőséges győztes célja, kiemelve a Middlesbrough szerelési problémáit.

Álvaro Negredo és Gastón Ramírez lefelé Karanka látóhatása szignifikánsan elsötétült, mivel Boro ritkán nézett ki, mintha az asztalra zuhanna, és két pontot gyűjtött össze hat játékból, és az elmúlt ötből négyet vesztett.Karanka a Middlesbrough Ramírez és Negredo válaszaitól kérte a válaszokat. – de a látogatók nem tudták lelassítani a dolgokat ilyen online fogadási útmutatók aranyos játékkal, ha Boro több mint két egymást követő haladási együttlétet tudott bizonyítani. számunkra – panaszkodott Karanka előtt, mielőtt megvédte a 4-2-3-1-es rendszerét, amelyet néhány megfigyelő úgy érzi, hogy a Boro játékosainak zsákmányává válik. – Van egy stílusunk – válaszolta a spanyol. „Én építettem a csapatot, hogy így játsszon, promóciót nyertünk egy előkelővel.Ezzel a stílussal jó esélyünk van. Folytatnunk kell. Ez csak október, így van egy hosszú időnk. ”

Az érintett, hogy a Mazzarri az időigényes vádak miatt meglepődött. – Nem tudom, mit említ – mondta. – Őszintén szólva, nem hiszem. „Mindannyian ismerjük a szabályokat, és nagyon nyilvánvaló volt. De nem kommentálom a játékvezetőket. ”

A csapattáblák nélkül a csapattáblák önmagában vita tárgyát képezték.Miközben a Mazzarri inkább Isaac Success támadó potenciálját részesítette előnyben, mint Odion Ighalo, Karanka visszahívta Negredót és Ramírezot, elhagyva Jordan Rhodes-t és Viktor Fischer-t felmelegítve a padot. megdöbbentette és elnyomta a birtoklást, és az egykori párnak lehetősége volt megmutatni Boro rajongóknak, hogy valóban képesek, de miután Negredo-val megcserélték, Ramírez húzta a nagyot.

az volt, hogy Ramírez – a Negredo mögött elhelyezett No10-es pozícióban, amely annyira kulcsfontosságú Karanka konfigurációjához – úgy tűnt, hogy egy szerencsétlen hajlandóságot fejlesztett ki, hogy tartósan elvegye a rossz passzot. Még akkor is, ha egy sarokba lépett, az Uruguayan Ramírez túllépte a labdát, és elhagyta a labdát.Negredo ugyanúgy ki volt kapcsolva, de a mérséklés során ezt a párot alig tudták segíteni Marten de Roon ellenőrzése hiányában a középpályás horgonyzó szerepben. helyesen, Roger East, a játékvezető, nem volt hajlandó megvenni, és egy csónakot dobott egy üres piros ülésekkel szegélyezett stadionba. Sid Lowe Bővebben

A tartózkodási utak eléggé jól nevezték.Bár Watford javult, mivel a kialakulása fokozatosan 3-4-3-tól egy védekező 5-4-1-ig terjedt, az általános szabvány gyenge volt, túl sok rosszul elhaladó járat és gyanús első érintés.

Ha Karankának van oka Ahhoz, hogy elégedett legyen Calum Chambers és Ben Gibson Troy Deeney elszigeteltségével, Boro vezetőjét enyhíteni kellett, hogy Barragán nem került elutasításra a második foglalható bűncselekmény elkövetése után. a jobb hátsó szerencsés volt, hogy egy másodpercet elmenekül, hogy visszavonja ugyanazt a játékost 10 perccel később.

Úgy tűnt, az egyik délután volt, amikor több helyfoglalás lesz, mint a célpontoknál, de Watford pontozott az első.Borob tisztáson nyugvó Holebas állandóan megérintett, mielőtt megnyugtatott volna egy elegáns, mégis ördögi, 25 yardos bal lábnyílású lövés, amely a Víctor Valdés nyúlik vissza a felső sarokba.

Ezt követően minden arról, hogy Boro nem rendelkezik a B-tervvel és a Watford olaszos szándékával, hogy tartsa magát a győzelemhez.

Talán szerencsére Karanka számára a helyi harag kelet felé irányult. „Néhány szarunk van, de te vagy a legrosszabb,” énekeltek, miután Holebas megcsonkította a kamarákat a terület szélén, és nem ítéltek oda büntetést. A visszajátszások megmutatták, hogy a kapcsolat a dobozon kívülre került.

Valóban, a játékvezető rossz célpont volt; vitathatatlanul Kelet egyetlen egyetlen kulcsfontosságú hibája, hogy nem adta át Barragánnak a második foglalható bűncselekményt, és bölcsen Karanka tartózkodott attól, hogy bírálja őt.Nagyobb dologgal kell aggódnia, hogy egy igazgató, aki biztosan elhúzódott a Rodosznak a padról való felszabadításában. Read more