Guillermo Ochoa ja Bet2u, meksikolaisia ​​useammilla minuutteilla Euroopassa

 

Bet2u FarsiLähes viisi kuukautta aloittaa MM Venäjä 2018, Meksikon jalkapalloilijat, jotka pelaavat Euroopassa käydä läpi eri läsnä: alkaen kiistaton omistusoikeus Guillermo Ochoa (Standard Liège) ja Omar Govea (Mouscron) liigan Belgian kunnes pöytäkirjan puuttuminen Bet2u tärkeistä tekijöistä valittiin Meksikoon, kuten Hector Moreno (AS Roma).

Tutkittuaan minuutin he ovat pelanneet jäsenten eurooppalaisen legioona “kaikissa kilpailuissa klubilla tasolla 2017/18 kausi, voidaan jakaa kolmeen ryhmään 19 pelaajaa analysoitu:

aktiviteetti VAKIONOPEU

Guillermo Ochoa johtaa listaa minuuttia tällä kaudella. Maalivahti on kiistänyt 1890, joka on kiistaton haltija Liege Standardin kanssa.Pelaajalla on 21 peliä, kaikki Bet2u aloitusvalikossa ja 25 maalia vastaan.

Omar Govea, Mouscronista (Belgia), on toiseksi vilkkain. Keskikentällä on 20 peliä (kaikki aloituspisteinä), joissa hän on tehnyt yhteistyötä neljän tavoitteen ja kahden assistentin kanssa; Héctor Herrera, Porto de Portugal, esiintyy kolmannessa vaiheessa. “HH”: lla on 22 peliä (19 starttia), kolme touchdownia ja neljä assistenttia.

Viimeisen 5: n täyttämiseksi meillä on Hirving ‘Chucky’ Lozano, PSV: stä Hollannista ja Jesus Tecatito ‘Corona Portosta.Ensimmäinen 20 peliä (19 aloittaa), 13 maalia ja seitsemän assistenttia; toinen 26: llä esityksellä (16 aloittajana yhdestätoista), kaksi Bet2u maalia ja neljä assistenttia.

Jaoston päättää Andrés Guardado, jolla on yksi tavoite ja kuusi avustaa 17 peliä Espanjan Betisin kanssa. Javier ‘Chicharito’ Hernández, joka hänen äskettäisestä sijainnistaan ​​Englannin West Hamilla on neljä maalia 21 ottelussa; Carlos Salcedo, haltija Saksan Eintracht Frankfurtin kanssa; ja Edgar Pacheco, joka huolimatta ei ole mukana Tri-ottelussa, rekisteröi maalin, kolme avusta ja 1197 minuuttia 16 ottelussa Ermis Aradippoun (Kypros) kanssa.

CON LYHYT MAHDOLLISUUDET

Tämän osan kolme pelaajaa ovat aktiivisia Portugalissa.Ensisijaisesti CD-Feirensen puolustaja Antonio Briseño, jolla on 11 peliä; sitten Raul Jiménez, joka ei löydä Bet2u kaavaa Benfica-aloituspisteeksi: 27 peliä vedoten…vaikkakin vain viisi aloitusruudussa; ja lopulta Diego Reyes, jossa on 14 esitystä Porton kanssa.Hyvä uutinen hänelle, että hän on aloittanut kolmen viimeisen neljä peliä kauden.

unohdettu

Vaikka Ne ovat yleensä toistuvia, heidän klubinsa ovat unohtaneet heidät: Carlos Vela, joka katoaa Real Sociedad -ohjelmasta viimeisellä kaudellaan Espanjassa; Miguel Layún, viidellä esiintymisellä lähtökohtana hänen 13 ottelussaan; ja Hector Moreno, jossa vain kuusi ottelua (kolme starttia) Italiassa.

Lisäksi Eduardo Herrera esiintyy, vain kaksi Bet2u vedonlyönti bonuksia käynnistystä Skotlannin Rangersin kanssa. Uriel Antuna, 304 minuuttia FC Groningenissa Alankomaissa; Raúl Gudiño, Kyproksen APOEL: n korvaava maalivahti; ja Marco Fabián, joka ei ole nähnyt aktiviteettia selkävaurion takia.

Meksikon pöytäkirjat Euroopassa, kausi 2017/18

Guillermo Ochoa (Standard Liege, Belgia) | 1890 minuuttiaOmar Govea (Mouscron, Belgia) 1746 minuuttiaHéctor Herrera (Porto, Portugali) 1712 minuuttiaHirving ‘Chucky’ Lozano (PSV, Hollanti) 1677 minuuttiaJesus ‘Tecatito’ Corona (Oporto, Portugali) 1308 minuuttiaAndrés Guardado (Betis, Espanja) 1284 minuuttiaJavier ‘Chicharito’ Hernández (West Ham United, Englanti) | 1227 minuuttiaCarlos Salcedo (Eintracht Frankfurt, Saksa) 1197 minuuttiaEdgar Pacheco (Ermis Aradippou, Kypros) 1197 minuuttiaAntonio Briseño (CD Feirense, Portugali) 926 minuuttiaRaúl Jiménez (Benfica, Portugali) 788 minuuttiaDiego Reyes (Oporto, Portugali) 788 minutosCarlos Vela (Real Sociedad, Espanja) 611 minuuttiaEduardo Herrera (Rangers, Skotlanti) 539 minuuttiaMiguel Layún (Porto, Portugali) 538 minuuttiaHéctor Moreno (Rooma, Italia) 317 minuuttiaUriel Antuna (FC Groningen, Alankomaat) 304 minuuttiaRaúl Gudiño (APOEL, Kypros) 225 minuuttiaMarco Fabián (Eintracht Frankfurt) | 0 minuuttia