A 92-es osztály a Salford City-ben a pite-chip forgatagban élvez

Harrison volt a fegyelmezõ, aki Ryan Giggsnek, Paul Scholesnek, Nicky Buttnek, a Neville testvéreknek és mindenki másnak az Egyesült rendszernek köszönhetõen a regimentálás, a kemény átültetés és a megrendelések elfogadásának fontosságát dobogta. A szavai törvényesek voltak – és ő is olyan rémisztő lehetett, mint Alex Ferguson. “A főnök Unibet kivételével Eric meg tudta fejteni a legbrutálisabb megjegyzéseket minden edzőről, akivel találkoztam,” mondta egyszer Gary Neville.

Mint ilyen, nem nehéz elképzelni a düh robbanását egy játék, amikor a játékosok egy védekező falba burkoltak és ugrották a hátukat, amikor egy ellenzéki játékos szabadrúgást végzett. A lövés alacsony volt, a fal alá és a háló hátsó részébe ment, és a következő edzésen volt, hogy a bűnösök lógtak a faasztalból.A gömbök sorakoztak és lőttek, hogy megpróbálják leütni őket. Ez a csapat soha többé nem fordult hátra egy szabadrúgásért. Nem-bajnokság Salford City megdöbbentette a Notts County-ot Unibet másodikként duplán. Bővebben

Kemény szabály volt, de visszatekintve minden játékos, akit láttunk a Salford City-i teraszokon péntek este tartogatják Harrison-t ugyanabban a tisztelettel, mint Fergusoné, és egyértelműen értékelik az erős hierarchiában rejlő jelentőségét, amely szükség esetén felkavarhatja a félelmet. A szurkolók néhány emberrel jartak, de ezeknek a férfiaknak életmódja volt, és nem meglepő, hogy a Salford társtulajdonosai néhány modern rottweilerhez fordultak, amikor úgy döntöttek, hogy előző vezetőjük, Phil Power nem volt hozzá.A Power megkezdte a Salford bátor új világát, Unibet amikor Ibiza-t ünnepel, hiányozva a szezon előtti mérkőzést, és ha beillesztette a BBC “92-es osztályába: a bajnokságon kívül a konferenciahívást abban az évben, amikor új főnökei úgy döntöttek, hogy kivágják őt.

A helyén Salfordnak van egy vezetői duója, aki azt a benyomást kelti, hogy John Sitton túlságosan puha volt azon a hírhedt “fly-on-the-wall” dokumentumfilm, amikor Leyton Orient menedzser volt, legemlékezetesebb a “hozza a kibaszott vacsora” sorát, miközben két saját játékosa ellen harcol. Anthony Johnson, egy ex-squaddie, állandóan olyan embert lát, akinek a pintje éppen kiömlött.A másik társtulajdonos, Bernard Morley esetleg kettős szúrásokat is okozott volna, ha látta, hogy Morrissey és társai a Salford Lads ‘Club körül kerékpároztak. Kétszer is Unibet vadásztak, és szórakoztató volt megjegyezni, hogy mit csináltak a játékosok. – Jonno az ördögöt látta a szemében; tudod mondani, hogy bármelyik pillanatban tudta flip, “mondta a csatár Gareth Seddon. – És Bernard olyan, mint az ijesztő, csendes ember. Úgy néz ki, mintha ölne valakit. ”

Mégis, együtt működik a bájital. A Salford a tavalyi szezonban az Evo-Stik Liga észak-elődöntőjévé vált. Újabb promócióra készülnek ebben a szezonban, és pénteken a Notts County ellen három történet volt.Salford rájön, hogy a klasszikus FA Kupa izgatottság csodálkozhat a klub népszerűségében, és bár ez nyilvánvaló tanulási görbe tulajdonosaiknak, Unibet elég józan észük van, meghajtó és személyes kapcsolatok nem lenne meglepő, ha hallunk sokkal többet a Ammies (korábban Salford Amateurs) néven az elkövetkezendő 10 évben. A nehezen megtalálható az egyensúly a tulajdonosok ambíciói és a szurkolók érzései között. Azok a szorgalmas lelkek, akik a Moror Lane-ben végigmentek az évek során, a csavargókkal, a kerítésekkel és a Pogues piszkos óvárosába menekülő csapathoz valóban szeretnék, hogy a csillogó 20.000-es stadion, ’92 a jövőben valamikor elképzel?Vagy ezek a szurkolók eléggé boldogok a nem liga körzetben, a hivatásos labdarúgás összes kiiktatásától eltekintve, és nem különösebben lelkesednek abban a kilátásban, hogy egy napon a kis földjük a következő síkcsarnokba kerülne?

Ez nyilvánvalóan kényes folyamat lesz. “Összefogja az embereket” – mondta Gary Neville, és leírta, mi teszi a nem liga fociat olyan bájosan addiktívá. “Mind a fűparton Unibet mobil sportfogadás állnak, és van egy pint, és több labdarúgóhelyen már nem teheted.Így volt a labdarúgás, és nem több, magasabb szinten; fantasztikus. “És ez a lényeg: a rajongók többsége feltehetően azt akarja, hogy így maradjon.

Az öt öreg barátom már megváltoztatta a jelvényt és a színeket – a mandarin és a fekete, vörös és fehér – valamint Peter Lim milliárdosnak a mixbe, a részvények 50% -ával, és remélhetőleg boldog közegben találják a változás következő fázisában, mert a nem liga-klubok támogatóinak öröme a pite-and- zsetonok érezni, az együttérzés közösségét és Salford ügyében azt a tényt, hogy ez nem egy mini Old Trafford. Néhány mérfölddel délre a Stockport megyei Solihull Moors elleni meccsre mentem az év elején. hogy milyen nyitott és barátságos volt a hely Unibet összehasonlítása a futballpályákon, ahová látogattam.Nem voltak olyan biztonsági őrök, akik blazereket és fülhallgatókat viseltek, és minden sarokba álltak, és a walkie-talkiekbe csapódtak. A dugók közvetlenül az otthoni ülőhelyek mellett voltak, és a mérkőzésen a helyettesek is láthatták, hogy néhány gyereknek beszélgettek, akik lógtak a gáton, mosolyogtak a fényképekre és a cukorkákra.

Stockport mint például a Salford, rendelkeznek saját Betty Turpin alakjával a hamburgerekért, a Manchester Citytől eltérően, ahol például a menüket Marco Pierre White és John Benson-Smith készítik, és a “Jamie Oliver kioszkok” alma, körte és banán (gyümölcs!).A hely a rongyos és a sötét sör miatt zajlott, és 30 másodperc múlva a Stockport Unibet akkori igazgatója, Alan Lord, a vonalvezetőn kiabált, hogy a tömegben lévő egyik fiatalnak 50p-t hagyott el, talán bocsánatkérésként a saját nyelvéhez. p>

És igen, összességében sokkal élvezetesebb volt. Valódinak érezte magát. Valahogy visszavittem, ami engem szeretett volna elsőként játszani. Ezután visszatér a normálitáshoz: egy e-mail érkezik azzal, hogy bejelentette, hogy a Manchester United, a klub, amely megszüntette a “labdarúgó klub” szót a jelvényeik közül, meghozta Sbenu-t az első alkalmi lábbeli partnerüknek Dél-Koreában. Witehawk FC vadászni az FA Kupa dicsőségét identitás További információk

A Stockport leereszkedése az osztállyal olyan mértékű, hogy tömegük valószínűleg vágyik egy helyre a Football League-ben.Salfordban más a helyzet, és legalábbis a Unibet tulajdonosok úgy tűnik, hogy felismerik az érzékenységet. “A tulajdonos hihetetlen élmény mindannyiunk számára, de ez egy olyan kiváltság, amelyet óvakodunk a visszaéléstől” – mondja Gary Neville, és hallja, hallja.

egyfajta ellenzék, ezúttal az Egyesült támogatóktól, ha végül nyilvánvalóvá válik, hogy a Salford olyan mértékben virágzik, hogy az Old Trafford helyi rajongói bázisán elcsípheti őket (töröljük meg a mítoszokat: az Egyesült nagyszerű támogatást nyújt ezen a területen). </p >

Mielőtt az oldalak az idei év elején lezárultak volna, a Red Issue fanzine már megkérdezte, vajon összeférhetetlenség áll-e fenn Giggs és Butt számára, hogy együtt dolgozhassanak, de olyan klubtagok legyenek, akik pénzügyi előnyökkel járhatnak a fiatal játékosok Old Trafford.A labdarúgás cinikus világ, és ez egy olyan kérdés, amely újra feltűnővé válik, amikor Giggs az Old Trafford és a Butt edzők alpolgármestere az ifjúsági akadémián. Ez egy bonyolult történet, de akkor vannak olyan éjszakák, mint például Pénteken, amikor minden a helyére kerül, és a szurkolók azt találják, hogy szerették a siker első ízét, és még többet akarnak. “A Salford City célja az, hogy az FA-kupa első, második és harmadik fordulója legyen a normát, nem pedig a kivétel,” írta Neville a programban. “Az FA-kupa megnyerése csak egy álom ez évben. A jövő évében, ki tudja? “Először is, először.Kedden a Trafford az Integro Doodson League Cup első fordulójában.Pulis el kell felejtenie, hogy az FA kifizeti a pénzbüntetést és megpróbálja elkerülni őket.

Tony Pulis magyarázatot kér a Labdarúgó Szövetségtől arról, hogy hol pontosan a pénz fog menni a £ 8,000-os bírája dühösen szembeszállt a bíró Anthony Taylorral, miután West Brom elvesztette otthon a Leicester City-t. Az FA már elmagyarázta, hogy a győztes pénzért való pókerjéhez irányul, de Pulis úgy látja, hogy meg akarja látni a bevételeket.

“Az FA-tól hatalmas pénzösszeget veszünk a vezetőket megbírságolták “- mondja. “Joga van.Nem az FA pénze, hanem az én pénzem, és azt hiszem, jogom van tudni, hogy hová kerül ez a pénz. “Ezt követi a Pulis, aki” rendkívüli “-ként írja le az FA döntését, hogy finomítsa José Mourinho-t, a Premier League legszörnyűbb elkövetőjét, 50,000 a negyedik esetben, amikor megkérdőjelezi a játékvezető integritását, a harmadik pedig 2013 óta. Pulis szerint a Liga Menedzserek Szövetségének egy találkozót kell tartania annak megvitatására, hogy mit lehet tenni.A következő hétvégén a Chelsea 2-1-et vesztett a West Ham-ban, és amint azt már tudjuk, Mourinho félig játszott a játékvezető szobájában, nem hajlandó elmenni és sikoltozni kezdett Jon Moss-ban, hogy “kibaszott gyenge” volt, a West Ham biztonsági vezetője.

Pulis tudni akarja, hogy az FA valójában a “több ezer embert ugrik az euró hátán”.De ez egy olcsó lövés, mivel a FA munkatársai száma jelenleg elveszíti munkáját. Talán valaki fel kell állnia az LMA találkozón, és felhívja a figyelmet a Pulis-ra, hogy a legjobb módja annak, hogy elkerüljék ezeket a bírságokat. hogy cselekedjenek a szomszédban, és megmutassák a bíróknak egy kicsit jobban tiszteletet, ahogy mindannyian ígértek. Mindent csendben csendben tartanak a Chelsea ellen.

Hasonló témában a Chelsea szörnyen csendes volt abban a tényben, hogy menedzsereik nem hagyhatják a lábukat a stadionba a Stoke-ban való játékukért. José Mourinho felfüggesztése rosszul fogja őt bántani, de amikor egy menedzser saját magatartása miatt ezt a pozícióba helyezi magát, a Chelsea biztosan meg kell tennie a saját fegyelmezési intézkedéseit, ahogyan Newcastle Alan Pardew-nal végzett, amikor stadiontilalmat kapott.